Norska soulkollektivet Fieh till Babel

Fieh kommer till Babel för att bjuda på organisk soul med både värme och karaktär!

FIEH (NO)
Fiehs åtta medlemmar har en tydlig mission: Att ge publiken en ordentlig upplevelse. Anförda av sångerskan Sofie Tollefsbøl tar de sats från 70-talet och levererar låtar med mycket själ och fuzz. Utgångspunkten är organisk soul med såväl värme som karaktär. Vägledda av de begåvade instrumentlisterna tas vi med tillbaka till en era kantad av rökiga klubbar, passionerade fans och musiker som bodde och andades deras hantverk.

2018 spelade det norska kollektivet Fieh på showcasefestivalen Where’s The Music i Norrköping. Då var de aktuella med den hyllade debutsingeln ”Glu” och sedan dess har de även släppt den basdrivna neo-soul-pärlan ”25”.

Fieh håller på att göra ett ordentligt avtryck på världen och du bör verkligen inte missa chansen att uppleva dem live.

VAD: Fieh (NO) LIVE
NÄR: Torsdag 10 oktober, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 120kr, student 100 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 120kr, student 100 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Fieh


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.