Molly Nilsson kommer tillbaka till Babel!

Med sin röst, en synth, ärliga texter, ett skönt lugn i musiken och en punkig DIY-aura är Molly Nilsson äntligen tillbaka på Babel!

MOLLY NILSSON (SE)
Molly Nilson bygger sin musik på sin röst och en synth. Inte svårare än så. Enkla komp och melodier som för tankarna till 80-talet. En punkig DIY-aura från denna soloartist. Med ärliga texter och ett skönt lugn i musiken, även när tempot ökar och det dansanta tränger fram.

Hon ligger inne på en låtskatt som är förbisedd av många, men en som såg storheten var John Maus som gjorde en uppmärksammad cover på låten “Hey Moon” för ett gäng år sedan.

Missa inte denna fantastiska artist live på Babel.

VAD: Molly Nilsson (SE) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Lördag 25 maj, 19:00, på scen 20:00
SUPPORT: Julia Rakel (SE), Bad Hammer (DE)
FÖRKÖP: 150 kr, student 130 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 150, student 130 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Molly Nilsson


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.