Mattias Alkberg kommer tillbaka till Babel i höst!

Mattias Alkberg på höstturné med ny, omöjlig och helt fantastisk musik!

MATTIAS ALKBERG (SE)
Den 24 april släpptes “Bodensia”, Mattias Alkbergs första soloskiva på tre år. Åren mellan då och nu har han turnerat, satt upp föreställningar och släppt album med Södra Sverige. Till hösten väntar en turné i hela Sverige.

– Vi ville göra en skiva som skulle vara omöjlig att spela live. Trehänt piano, sång som spänner över fler oktaver än vad åtminstone dessa dödliga klarar. Men det är klart det ska turneras. Det är en del av mig numera, säger Mattias Alkberg.

Under våren har två singlar släpps, inledande “Första språket” och det 10 minuter långa eposet “Jag är alltid här vars jag än är”.

Jonas Teglund har producerat. På Alkbergs skivor “Nerverna” och “Anarkist” spelade Jonas gitarr. Han har arbetat nära och väl med t ex I.B. Sundström, Hurula och Iiris Viljanen.

VAD: Mattias Alkberg (SE) LIVE
NÄR: Fredag 25 september, 19:30, på scen 20:30 (skulle konserten flyttas med anledning av COVID-19 kommer köpt biljett såklart gälla till nya datumet)
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 295 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Mattias Alkberg


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.