Malfunction bjuder på psych-kväll med MaidaVale

Psykedeliska rock-kvartetten MaidaVale stannar till på Babel på Europaturnén! Gillar du Blues Pills och Graveyard kommer det bli en grym kväll på Malfunction.

MAIDAVALE (SE)
Sedan 2014 har MaidaVale varit ett namn som cirkulerat på folks läppar. Deras funkiga, psykedeliska och experimentella sound är något utöver det vanliga – ett sound som gärna tar med lyssnaren bortom det musiklandskap vi är vana vid.

Som resultat efter att ha släppt sitt debutalbum ‘Tales of the Wicked West’, har de turnerat frekvent runt omkring Europa och fortsätter på den banan med uppföljaren ‘Madness Is Too Pure’ – ett album med ännu mer experimentellt och dynamiskt sound än första albumet.

Vid sidan av sin hektiska turnéplan, har den fantastiska kvartetten även blivit nominerade i kategorin rock/metal i årets P3 Guld bredvid akter som Graveyard och Lucifer.

Nu är det dags för deras vårturné i Europa och Babel den den 2 mars!

VAD: Malfunction pres. MaidaVale (SE) LIVE
NÄR: Lördag 2 mars, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 160 kr, student 140 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 160 kr, student 140 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: MaidaVale


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.