Loljud klar som support till How To Dress Well

Electrodrottningen Loljud kickar igång kvällen den 15 mars!

nullLOLJUD (SE)
Loljud, som har jämförts med artister som The Knife, Björk och Laurie Anderson, känns igen för sitt tvärkonstnärliga och oförutsägbara förhållningssätt till elektronisk musik. Som en samlare av läten silar hon världen med en håv. Vattendroppar, radiobrus och mobilalarm fastnar i nätet. Oljud, det som bokstavligen går att plocka ur hennes artistnamn, är inte bara överraskningar som glimmar till i produktionen, utan konceptuella byggstenar som för berättelsen framåt.

Lotta Fahlén, som hon egentligen heter, är artist och producent bosatt i Malmö. Utöver till sitt soloprojekt Loljud komponerar hon med andra artister och för scenkonstföreställningar. Hon har turnerat som Maxida Märaks livemusiker och varit förband åt bland annat Titiyo, Jenny Hval och U.S. Girls. Som en av grundarna bakom det feministiska nätverket Synth Babes, samt handledare i Vem Kan Bli Producent Malmö, engagerar hon sig löpande för att inspirera och utbilda kvinnor och transpersoner inom musikproduktion och för att skapa en större representation.

VAD: How To Dress Well (US) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Fredag 15 mars, 19:30, på scen 20:30
FÖRKÖP: 170 kr, student 150 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 170 kr, student 150 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: How To Dress Well, Loljud


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.