Lindstrøm är äntligen tillbaka på Babel

En av de största inom nu-discon är äntligen tillbaka i Malmö! Den 21 september ställer sig Lindstrøm på vår scen återigen!

LINDSTRØM (NO) LIVE
Boendes i Oslo driver Lindstrøm sin egen label, Feedelity Recordings, och gör modern nu-disco för att sakta men säkert ta över världen.

Från inget dansmusikintresse över huvud taget till att själv göra några av de fetaste låtarna vi någonsin hört gick det snabbt för Hans-Peter Lindstrøm. Från pianist i en gospelkör i Stavanger till kritikerrosade släpp på egna labeln Feedelity Recordings i Oslo.

Släppen har avlöst varandra i en strid ström. EPs, singlar och remixer för band som Franz Ferdinand, Killers, Roxy Music, Doves och LCD Soundsystem för att nämna ett fåtal.

Det släpptes även två dubbelalbum med Lindstrøm & Prins Thomas 2005 och 2009, som numera anses vara moderna nu-discoklassiker.

Med solosläppen “Where You Go I Go Too”, “Six Cups of Rebel”, “Smalhans” och “It’s Alright Between Us As It Is” har han befäst sin position som en av nu-discons allra största!

VAD: WAX pres. Lindstrøm (NO) LIVE
NÄR: Lördag 21 september, 21:00, på scen 22:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 200 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 220 kr
ÅLDER: 18 år
SPOTIFY: Lindstrøm


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.