Juldagen på Babel

På juldagen slår WOOHAH, I Ain’t Sorry och Calypso ihop sina säckar för att bjuda på den grymmaste hemvändarkvällen någonsin! Hiphop, RnB, afrobeat och dancehall i en salig dansblandning!

JesajaJESAJA (Calypso)
En lysande stjärna på den urbana klubbhimlen. Beskrivs ofta som en musikalisk kameleont, känd för sin starka energi och unika sätt att mixa R&B med Dancehall, Mashups och Hiphop. Förutom flitigt skivspelande världen över, är han en av södra Sveriges största klubbarrangör, berömd för Kärleksklubben, Cirkus, BSMNT mfl. Förvänta er ett euforiskt bashment med karnevaliska vibrationer.
http://www.mixcloud.com/jesaja/

Mr JimMR JIM (Calypso)
Mr Jim levererar alltid tunga sets bakom skivspelarna. Han har varit aktiv i Malmös klubbliv i ungefär 10 år och har spelat på de flesta klubbar i Malmö och kan vara en av de främste i Malmö när det kommer till afrobeat och dancehall. Mr Jim har även fått äran att öppna dansgolven för en hel del internationellt kända artister, så som Sizzla, Lee Perry, Queen Africa, Tony Rebel, Black Uhuro, Mad Professor med flera. Mr Jim är känd för att leverera sköna rytmer inom Afrobeat & Dancehall, så ni kan förvänta er “Massive Bumper Shaking!”. Idag finner du MrJim som resident DJ på Klubb BSMNT & Carib Kréol.
https://soundcloud.com/djmrjim

Tea Falk, Timbe Liveröd, I Ain't SorryTIMBE LIVERÖD & TEA FALK (I Ain’t Sorry)
Genierna bakom klubben I Ain’t Sorry spelar all rnb och hip hop som de, och ni, någonsin velat dansa till. Deras favoritsaker är hits, glitter, girls och packade dansgolv, och de ser till att få med sig alla fyra när de tar över DJ-båset. Dessa youngsters är experter på fest.

Lautaro Laue CubillaLAUE (Woohah!)
Malmös mesta förkämpe för ny rap och rnb har alltid är alltid redo med nya bangers. Under åren har han hunnit med att värma upp för akter som Migos, Yung Lean och Angel Haze. Han ligger bakom klubbarna Huset, P’s & Q’s och Woohah!

När han inte huserar bakom spelarna på Babel guidar han till ny musik på Musikguiden i P3.

SuneS.U.N.E (Woohah!)
S.U.N.E – Som en av hjärnorna bakom WOOHAH! har S.U.N.E levererat det bästa av hiphop, RnB, soul, funk , boogie och disco till Malmös barer och klubbar. När han inte står bakom skivspelarna och får dansgolvet att gunga, så står han på scen och får publiken att sjunga. Som sångare i URBAN NINJAS så har han mäktat med att vara förband till både Mayer Hawthorne och MIGUEL och nu har han just släppt sin solodebut som Sunjatha. Kvällen till ära så bjuder S.U.N.E upp till dans med den bästa blandningen av RnB och 80s Funk.

VAD: JULDAGEN PÅ BABEL
NÄR: Söndag 25 december, 23:30–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: Jesaja (Calypso), Mr Jim (Calypso), S.U.N.E (WOOHAH!), Tea Falk (I Ain’t Sorry), Timbe Liveröd (I Ain’t Sorry), Laue (WOOHAH!)
FÖRKÖP: 140 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 150 kr
ÅLDER: 20 år