Joyce Wrice till Babel

Med 90-talsdoftande soul och RnB kommer Joyce Wrice till Babel för att skapa utomkroppslig liveupplevelse och The 90’s R&B Night utlovar en magisk klubbkväll!

En non-stop dansfest med hyllning till musiken som varit soundtrack i våra liv. Med noggrant utvalda artister och dj’s som tillsammans med er kommer att skapa en oförglömlig nostalgitripp. Varmt välkomna till en natt som sent kommer att glömmas

JOYCE WRICE (US)
Los Angeles-baserade sångerskan Joyce Wrice får tankarna att vandra till 90-talets RnB- och soulscen. Med inspirationskällor som Mariah Carey, Aaliyah, Brandy och Whitney Houston har hon tagit 90-talet in i 10-talets magiska värld.

En fantastisk röst som funkar exceptionellt bra med det drömmiga och mjuka 90-talets RnB hon växt upp med, plockat upp och nu gör till fantastiska fina pop-pärlor! Att lyssna på henne känns som att ligga i en himmelssäng omgiven av änglar!

Missa inte Joyce Wrice live på Babel! En stjärna to be som bara måste ses live!
https://www.facebook.com/joycewricemusic
http://joycewrice.com

VAD: Joyce Wrice (US) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Lördag 25 november, 21:00-04:00, på scen 22:30.
SUPPORT: Marriane Da Cruz (SE)
DJs: Rome, S.U.N.E, Crona, Mawuli & Jesaja
FÖRKÖP: 120 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11), Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 120 kr
ÅLDER: 20 år, 18 år med förköpsbiljett
SPOTIFY: Joyce Wrice