Hedda Hatar och Bomber supportar MaidaVale

Hedda Hatar och Bomber supportar MaidaValeMalfunction 2 mars!

HEDDA HATAR (SE)
Skivaktuella Hedda Hatar är ett lundabaserat rockband bestående av fyra nittonåriga tjejer. Det är 70-talsrocken som ligger till grund för bandets riffbaserade musik men deras sound har även inslag av indierock och funkiga samt bluesiga element. De låter sig inte begränsas av genre utan kombinerar lite som de vill i äkta 70-talsanda.

2018 var ett rekordår för bandet, med ett trettiotal spelningar runtom i hela Sverige, bland annat på Sweden Rock Festival, Umeå Open och Mejeriet i Lund. Deras debutalbum, som släpps under våren, spelades in med publik närvarande i studion. Hela 60 personer blev inbjudna och även ett film-crew för att dokumentera. Det blir helt klart ett album att se framemot!

BOMBER (SE)
Bomber fortsätter att slå hjärtan i brand på sin väg mot den absoluta toppen. Mellan glammigt och hårt balanserar Bomber på den magiska gränsen mellan rock och metal. Med en EP i ryggen, som har tagit bandet direkt till landets festivaler, medverkan i rockpodden och spelningar i P3 är bandet i raketfart uppåt. Bomber är arenarock för en ny generation.

Med den rosade debut-EPn ’Arrival’ och singeln ’Come Tomorrow’ i ryggen har bandet påbörjat arbetet med en helt ny fullängdare. Vi kan räkna med en del nytt, och en hel del ännu nyare material. Bomber är här för att stanna!

VAD: Malfunction pres. MaidaVale (SE) LIVE
NÄR: Lördag 2 mars, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 160 kr, student 140 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 160 kr, student 140 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: MaidaVale, Hedda Hatar, Bomber


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.