En ordentlig smäll

Efter en fantastisk helg med två grymma konsert- och klubbkvällar vaknade vi tidigt i morse av en ordentlig smäll när vår entré blev utsatt för en explosion. Lyckligtvis blev ingen skadad och det är det som är viktigast just nu.

Vi ser naturligtvis allvarligt på det inträffade och tycker det är oerhört tråkigt då hösten har dragit igång med fantastiska kvällar och världsartister som Ghostface Killah, Gyptian och Goat på scen. Det ligger mycket hårt arbete bakom varje kväll och vi kommer att fortsätta arbeta tillsammans med vår fantastiska personal och alla grymma arrangörer för att göra bra arrangemang och vara en mötesplats för alla musik- och kulturälskare i Malmö.

Det finns ingen hotbild mot Babel och vi kommer att fortsätta arbeta aktivt tillsammans med personal, vakter och polis för att alla som kommer hit ska känna sig trygga.

Vi arbetar stenhårt med fastighetsbolaget för att kunna återställa entrén och återupptar verksamheten redan imorgon tisdag då Doc Lounge visar filmen Don Juan (en superbra film, missa inte  den).

GoatGhostface Killah