Djurparken öppnar för Thomas Stenström

Det hyllade musikkollektivet Djurparken öppnar för Thomas Stenström den 11 april!

DJURPARKEN (SE)
Musikkollektivet Djurparken har sedan deras debut 2015 haft en otroligt hektisk karriär. De har rest världen runt för att spela in sin elektroniska mash-up av elektroniskt baserad pop och hiphop i hemmabyggda studios. De har spelat på festivaler och klubbar Sverige-runt och gjort sig ett namn som ett av landets mest nyskapande grupper. Det har även hunnits med att släppa ett debutalbum, samt ett gäng singlar. 

Nyligen släppte Djurparken den 5-spåriga EP:n ’Minidisk’, där samarbeten och features av bland annat O-Hund, Faal och Skoj kan höras. 

VAD: Thomas Stenström (SE) LIVE
NÄR: Torsdag 11 april, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 315 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 315 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Djurparken


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.