Danska stjärnskottet Lydmor till Babel

Den 14 november kommer den energiska urladdningen som är Lydmor till Babel och Malmö. Sist hon var i Malmö öppnade hon med en magisk spelning för Mew.

LYDMOR (DK)
Lydmor är en sann multitalang. Hon är den danska producenten, låtskrivaren, sångerskan och artisten som håller på att etablera sig som ett av det allra mest spännande namnen på den alternativa electropopscenen. Efter att ha släppt två album på hemmaplan kommer hennes största och mest ambitiösa projekt hittills – skivan ”I Told You I’d Tell Them Our Story” – att lanseras internationellt.

Singlarna ”Money Towers” och ”Killing Time” har trissat upp förväntningarna inför släppet av Lydmors tredje album. Men oavsett hur bra hon är i strömmat format är det live som vidden av hennes artisteri kommer till sin rätt. Då låtarna, det visuella, den enorma energin och den excentriska personligheten får utlopp på scen är det svårt att inte imponeras av Lydmor.

VAD: Lydmor (DK) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Onsdag 14 november, 19:30, på scen 23:00
FÖRKÖP: 80 kr på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 80 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Lydmor


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.