Coliflower och Anahi supportar Herbert Munkhammar

Två starka Malmö-akter klara som support för Herbert Munkhammar den 1 mars!

COLIFLOWER (SE)
Coliflower är ett nystartat independent rapkollektiv baserat i Malmö, allt är egenproducerat och strävar efter att vara ett unikt och eget sound genom att blanda flera olika genrer och influenser. Var beredd på gungande beats och explosiva verser när det taggade gänget står på scen.

ANAHI (SE)
Malmö-sångerskan Anahi kompletterar kvällens line-up med sina karismatiska och fängslande RnB-röst. Hennes karriär startade med att hon gjorde ett gäng covers på bland andra Adel, Amy Winehouse och Lauryn Hill. För drygt ett och ett halvt år sedan började hon skriva sina egna låtar och under hösten 2019 kommer äntligen hennes debutsläpp.

’’Jag kommer från ett hushåll där det alltid har dansats och lyssnat på oändligt mycket musik. Jag har sjungit så länge jag kan minnas och min pappa var mig största musikaliska inspiration. Allt jag kan är tack vare honom.’’ säger Anahi.

VAD: Herbert Munkhammar (SE) LIVE
NÄR: Fredag 1 mars, 20:30, på scen 21:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 180 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 180 kr
ÅLDER: 18 år
SPOTIFY: Herbert Munkhammar, Maskinen, Afasi & Filthy, Ansiktet, Grandmaster Flash feat. Afasi, Coliflower


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.