Cloud Nothings kommer till Babel i vår

Cloud Nothings kommer till Babel med sin gitarrbaserade slackerpop!

Cloud NothingsCLOUD NOTHINGS (US)
När Dylan Baldi som artonåring lade grunden för sitt musikaliska alias Cloud Nothings i en källare i Cleveland gjorde han det med en oklanderlig fingertoppskänsla för melodi, energiskt och omsorgsfritt gitarranslag och lo-fi romantik. Spridning på internet gav honom chansen att vara förband på en scen i Brooklyn, varpå Baldi struntade i skolan och åkte dit. Något som skulle löna sig.

Efter fyra album och ett antal bandmedlemmar rikare är det givet att Cloud Nothings har växt ur sin bakgrund i källaren, men förvaltat alla de element som fortfarande får hans musik att kännas genuin och äkta. Med oerhört detaljfokus är senaste ‘Life Without Sound’ hans mest polerade hittills, en produkt av långt arbete i studion. Det är gitarr-baserad pop som det ska vara, sprunget ur en person vars talang fortsätter vara en av generationens största.

VAD: Cloud Nothings (US) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Torsdag 2 mars, 19:30, på scen 20:30
SUPPORT: TBA
FÖRKÖP: 180 kr (inkl. förköpsavg.), student 120 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11), Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 180 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Cloud Nothings