Ceremoni och No Suits In Miami bjuder in till releasefest!

Det kommer bli en indie-kväll utan dess like – kom kom kom!

null

CEREMONI (SE)
Ceremoni är ett indieband baserat i Stockholm som släpper sitt andra fullängdsalbum, “Vi och inga andra”, den 27 mars! Ceremoni har spelat på klubbar och festivaler i Skandinavien de senaste åren och tidigare släpp har uppmärksammats av musikmagasin som GAFFA och HYMN. Musiken har jämförts med bland andra Solen, Kent och Håkan Hellström.

Det nya albumet är en samling låtar om relationer som är nära att gå i kras, eller gör det, samt om självbedrägeri, skam och här och var en ljusglimt i form av framtidstro. Det är också helt enkelt en samling riktigt bra indiepop-låtar. “Vi och inga andra” är ett album för dig som har problem nu, har haft tidigare, eller kommer att få i framtiden. Eller bara vill lyssna på indiepop. Vem du än är finns det alltså något att hämta.
https://www.facebook.com/ceremoniband

nullNO SUITS IN MIAMI (SE)
No Suits in Miami är ett indiepopband från Lund. 2018 släppte de singeln “Plain Sight” som blev uppmärksammad i flera musikskrifter och lades till i spellistor av både Per Sinding-Larsen och Spotify själva. Nu under våren kommer bandets debutalbum att släppas.

No Suits in Miamis musik är en blandning av janglepop, emo och dagdrömmar. Stela mellansnack och indiedängor utlovas.
https://www.facebook.com/NoSuitsInMiami/

VAD: Ceremoni (SE) + No Suits In Miami (SE) LIVE – RELEASEFEST
NÄR: Onsdag 27 mars, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 80 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 80 kr, student 60 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Ceremoni, No Suits In Miami


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.