Black Milk & Nat Turner Live Band kommer till Babel

Missa inte när en av vår tids starkaste producenter, rappare och musiker, Black Milk, och hans band kommer till Babel den 11 mars!

Black MilkBLACK MILK & NAT TURNER LIVE BAND (US)
Black Milk är en mästare på beats och rytmer känd för sina perfekta produktioner, insiktsfulla texter och magiska liveframträdande. Långt från den typiska rapakten har han alltid lagt till nya sound och stilar till sin repertoar samtidigt som han samarbetat med en eklektisk mix av artister som till exempel Jack White, Robert Glasper och så klart egna bandet Nat Turner.

Som producent har Black Milk dominerat Detroit i över ett årtionde och arbetat med dess hetaste artister som bland annat Danny Brown och legendariska Slum Village. Med ett helt gäng soloalbum i bagaget släppte han under 2016 “The Rebellion Sessions” och “Sunday Outtakes” som hyllas världen över.

Missa inte när en av vår tids starkaste producenter, rappare och musiker kommer till Babel den 11 mars!

Presenteras i samarbete med Rome.

VAD: Black Milk & The Nat Turner Live Band (US) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Lördag 11 mars, 19:30, på scen 20:30
DJ: Rome
FÖRKÖP: 180 kr (inkl. förköpsavg.), student 120 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11), Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 180 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Black Milk