Billie the Vision & the Dancers till Babel

Bästa Billie the Vision & the Dancers släpper nytt och kommer till Babel den 4 maj!

BILLIE THE VISION & THE DANCERS (SE)
På grund av nyblivet föräldraskap i Billie the Vision & the Dancers tar bandet en liten paus under våren. Då passar sångaren Lars Lindquist, som denna gången inte är delaktig i barnproduktionen, på att släppa ett album och turnera – med gamla och några helt nya Billie-låtar. Låtar inspelade med honom själv live i studion. Skivan släpps i Billie the Vision & the Dancers namn, så det är inte en soloskiva i den vanliga bemärkelsen. 

”Jag har dragit mig för att uppträda med våra låtar själv genom åren. Men plötsligt kändes det helt rätt. Jag gillar ju att prata mellan låtarna så jag är rädd att ensamheten på scenen och i logen kommer göra att jag pratar ännu mer. Jag ser väldigt mycket fram emot albumsläppet men framför allt att turnera. Känner ett behov av kvalitetstid med våra fans. Har också saknat att vara nervös, vilket jag kommer vara”, säger Lars. 

VAD: Billie the Vision & the Dancers (SE) LIVE
NÄR: Lördag 4 maj, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 250 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 250 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Billie the Vision & the Dancers


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.