Altona supportar Hanna Järver

ALTONA (SE)
Altona är Malmöbandet som namngivit sin egna genre; Schlagerpunk. De hämtar melodier, refränger och stjärnglans från schlagern och attityd och gnissel från punken. Ett inslag av pumpande discorytmer har tillkommit i Altonas ljudbilden på sistone.
https://www.facebook.com/altonamusic/

“Malmöbandet Altona kallar sin genre för schlagerpunk. Med stiligt glättig estetik, gnisslande gitarrer och stenhård attityd lyckas de skapa musik som inte liknar något annat. Den närmsta jämförelsen vi kan komma på är att de låter lite som ett discoinfluerat Pascal, men bara lite. Båda låtarna som finns på Spotify – ”Hundratals bilder” och ”Nu står det stilla” – förtjänar din fulla uppmärksamhet. Briljant.” – HYMN.se

VAD: Din Näst Bästa Kompis pres. Hanna Järver (SE) + Altona (SE) LIVE
NÄR: Lördag 24 november, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 140 kr, student 120 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 140 kr, student 120 kr
ÅLDER: 13 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.