Agusa bjuder in till psykedelisk afton

Agusa är tillbaka i Malmö och bjuder in till en psykedelisk och progressiv afton tillsammans med Rymdstyrelsen och Muma!

AGUSA (MÖ)
Många har svårt att relatera Agusa till någonting annat, andra tycker att det låter som Kebnekajse och Pink Floyd, vissa tycker att dem hör skogen och vackra landskap, andra tycker att det låter som en plats någonstans bortom verkligheten. Agusa själva beskriver deras musik som en resa, ett äventyr. Med långa, ofta 20 minuter långa låtar, tillåts lyssnaren få drömma bort och släppa lös alla sina känslor.

Tillbaka i Malmö, nu med fjärde albumet ”Agusa” på merchbordet och mer blomstrande än någonsin. Agusa har skapat sig ett namn inom den progressiva rock-scenen och fått stor respons från fans världen över.

Sedan starten 2013 har bandet spelat runtom Europa, över hela Sverige och Danmark. I April blir det spelningar i Italien, men innan dess får Malmö chansen att uppleva den nya repertoaren och ta del av den liveupplevelse som Agusa är.

Uppsättningen är: Tvärflöjt, orgel, trummor, gitarr, bas och percussion. Genre: instrumentell, psykedelisk progressiv folkrock
https://agusaband.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/agusaband

RYMDSTYRELSEN (STHLM)
Psykedelisk, protoprogressiv rymdrock. Pink Floyd och Cream i en kolliderande omloppsbana med Hawkwind och Black Sabbath
https://rymdstyrelsen.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/rymdstyrelsenmusik/

MUMA (MÖ)
Detta fyramannaband från Malmö spelar musik komponerad av Mehmet Ali Arslan, som tar med sig sina rötter från Turkiet och försiktigt planterar dem i ett rockigt landskap där det bjuds på inspiration, improvisation och samspel. Tänk Radiohead, Esbjörn Svensson Trio, The Cinematic Orchestra, A Perfect Circle, Jaga Jazzist och Tool.
https://soundcloud.com/muma-the-band/wave-in-demo
https://www.facebook.com/mumatheband/

VAD: Agusa (MÖ) + Rymdstyrelsen (STHLM) + Muma (MÖ) LIVE
NÄR: Lördag 17 mars 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 100 kr, student 80 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 100 kr, student 80 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Agusa, Rymdstyrelsen