140725 : MAGIC VILLA - Copyflex (DK), Irave, J Cartel, Million Vibes Soundsystem

MAGIC VILLA bjuder som vanligt på basig och rytmisk dansmusik, där känslan av stökig hemmafest står i fokus.

Med fokus på bas av alla de slag styr MAGIC VILLA upp fredagens hemmafest på Babel varje fredag hela sommaren!

CopyflexCOPYFLEX (DK)
Worldwide bass in a CPH style! Med sin speciella blend av global partymusik kombinerat med kreativa hemmagjorda edits och mashups har Copyflex (Yo Fok, Copia Doble Systema, Alo Wala) med all rätt varit en av Köpenhamns mest uppskattade DJs i åratal. Det räcker med att vi tänker tillbaka på hans spelning på Be Right Bass 2012 för att det ska pirra i magen av pepp inför att få uppleva det igen och ni som missade den gången rekommenderas varmt att ta chansen nu. I maj i år släppte han ett mixtape i Be Right Bass Selector Series som fått ett galet bra mottagande och som i skrivande stund har över 31000 lyssningar på SoundCloud. Lyssna här!
https://www.facebook.com/COPYFLEXX

IraveIRAVE
Irave, eller Frida som hon heter till vardags, är dansare i grunden och är ett utav de starkast lysande stjärnskotten på Malmös klubbscen. Sedan 2012 har hon spelat på allt från lokala barer till regionens Reggaefestival. Med Irave bakom spelarna väller skönt gung i en härlig blandning av Hip-Hop, old school R&B, Dancehall och Grime ur högtalarna.

J CartelJ CARTEL (Fresh Bed Rec, Be Right Bass)
Med en mångårig DJ-bakgrund och klubbsuccén Be Right Bass i ryggen är J Cartel väletablerad i Malmös klubbscen och har bland mycket annat delat scen med artister/DJs som Popcaan, Schlachthofbronx, So Shifty och Spoek Mathambo. Signumet är dancehall uppblandat med tropiska basgångar och dansanta rytmer från världens alla hörn och med trap, rap och fuck-a-genre sexig, kul basmusik som extra krydda.
https://soundcloud.com/freshbedrec

Million Vibes SoundsystemMILLION VIBES SOUNDSYSTEM
Million Vibes Sound firade 10-års jubileum förra året och har startat det nya decenniet starkt. Sommaren 2014 verkar gå i samma tecken som vanligt vilket betyder konstant spelande på klubbar och festivaler i Sverige, norden och resten av världen.

Million Vibes står för vad de lovar. Miljoner vibbar som manar fram mjuka knäböj, lätta höfter och en vilja att följa med på oändliga basresor. Fokus ligger lika mycket på reggae som dancehall men framförallt är de kända för sina dubplates som gjort dom till ett namn i hela Europa. Million Vibes har spelat i London, New York, Moskva, Barcelona, Schweiz, Hamburg, Berlin och ett oräkneligt antal tyska städer samt hela Norden.

Nu är det dags att ta på sig grovhandskarna när inbjudan till Magic Villa står på lut. I baren kommer hela kvällen vigas åt en salig blandning Dancehall och Reggae. Den som vågar öppna dörren till Magic Villa den 25 Juli kan vara säker att de kommer ut med ett hånflin, något vackert i handen samt med en ypperligt glad känsla efter att ha dansat så det räcker…
https://soundcloud.com/millionvibes
https://www.facebook.com/pages/Million-Vibes-Soundsystem

Förfesten hittar du på uteserveringen 23-01 med Babels välkända bål i glasen.

VAD: MAGIC VILLA
NÄR: Fredag 25 Juli, 23:00–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs i kyrkan: Copyflex (DK), Irave, J Cartel
DJs i baren: Million Vibes Soundsystem
I DÖRREN: Fri entré innan midnatt, sedan 80 kr, student 60 kr.
ÅLDER: 18 år