140718 : MAGIC VILLA - Ivory (SE) LIVE + DJs: DJ Crona, Pierre Zalas, Flanell Castro, Anna Ritah S (DK) & Matilda Lind (Once Upon a Rhyme)

MAGIC VILLA bjuder på basig och rytmisk dansmusik, där känslan av stökig hemmafest står i fokus. Denna kväll med hiphpop-stjärnskottet Ivory på scen!

IvoryIVORY (SE)
Det kändes som att Ivory dök upp från ingenstans förra året med debuten ”Molnfällan” innehållande låtar som ”Andreas Kleerup”, ”XXX”, ”AvEnsjuka” och ”Lutar som en krycka”. Egentligen kommer han från Norrtälje och Solna och har proddat beats och rappat i flera år under sin uppväxt. Verkligheten tvingade Ivory till en paus, men efter ett par år ifrån musiken valde Ivory att för en gång skull satsa helhjärtat på svensk rap. Ivory har på kort tid brett ut sig över den svenska hiphop-scenen med samma självklarhet som hans sätt att skriva texter och spotta rader.

Inte nog med att Ivory har ett utsökt sinne för att välja riktigt bra beats och skriva refränger som etsar sig fast, han har dessutom en naturliga förmåga att få komplicerade rimscheman att låta lätta som en barnlek. Det är mycket rummel och fest i musiken, så vare sig Ivory har uppträtt på svartklubb i Göteborg eller på Spy Bar i Stureplan så har det varit massor med likasinnade människor som varit ute för att festa och vara säg själva tillsammans med Rap Game Daniel Tjernström.
http://www.ivoryonthebeat.com/

DJ CRONA
DJ Crona – Utnämnd till Stockholms hetaste R&B DJ 2007 och spelandes på ungefär alla klubbar värda namnet i Sverige. Förutom det så har han supportat artister som Masta Ace, Papoose, Royce Da 5´9, Lloyd Banks, Busta Rhymes m.fl. Förvänta er allt från rough dancehall till den lenaste R&Bn.

Pierre ZalasPIERRE ZALAS (Matchstick Men/Save A Lollipop)
Pierre Zalas är ena halvan av dj-duon Matchstick Men och tillika den som drar i trådarna bakom succéklubben Save A Lollipop. Med rötterna i Skånes Compton – Hässleholm, kom han till Malmö och hamnade av en slump mitt i den lokala klubbscenen. Med ena foten i den urbana musiken och andra i den elektroniska dansmusiken har han stökat runt på klubbar från Stockholm till Ystad och på festivaler som Way Out West, Hultsfred och Siesta.

Flanell CastroFLANELL CASTRO (Pe$o Playas)
“Coco” Flanell Castro aka Kung Midas – då allt han rör blir till guld. Som general för THIRSTY och co-op i klubbar som Woohah och Save A Lollipop besitter han svart bälte i att driva klubbar. Den senaste tiden har han ridit från by till by med Pe$o Playas och trollbundit massorna med en våldsam och explosiv ideologi av Rap, RnB och Rom. Berest som få och med en repertoar som sträcker sig från det Stora Äpplet till Örebronx finns det ingen som sätter ett dansgolv i gungning som Flanell Castro.

ANNA RITAH S (DK)
En 20 år ung men likaså erfaren DJ från Köpenhamn gjort mixtapes och DJat i 2 år nu mestadels för skojs skull säger hon, men när hon står bakom båset, då är det allvar! Hon är inspirerad av Madlib / J dilla eran och gillar att hålla det sött och dandy. Hon har nyligen spelat på nya restaurangen Nightbar i Vesterbro och men syns ofta till på modeevents och överallt på Pop-Up events bland annat i berlin. i Berlin.

Matilda LindMATILDA LIND (Once Upon a Rhyme)
Stockholmare, numera trogen malmöit, är en del av det forna Radio AF-programmet och numera dj kollektivet Once Upon a Rhyme. Spelar hip hop, rnb och basig internetmusik.

Förfesten hittar du på uteserveringen 23-01 med Babels välkända bål i glasen.

VAD: MAGIC VILLA
NÄR: Fredag 18 Juli, 23:00–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
LIVE: Ivory
DJs: DJ Crona, Pierre Zalas, Flanell Castro, Anna Ritah S (DK) & Matilda Lind (Once Upon a Rhyme)
I DÖRREN: Fri entré innan midnatt, sedan 80 kr, student 60 kr.
ÅLDER: 18 år
SPOTIFY: Ivory