200919 : DNBK pres. Hemliga Klubben + Ambivalensen (SE) LIVE

Din Näst Bästa Kompis är tillbaka och med Hemliga Klubben och Ambivalensen på scen kommer det att bli superfin pop!

HEMLIGA KLUBBEN (SE)
2017 möts ett antal begåvade låtskrivare i en musikstudio under en låtskrivarsession. De fattar tycke för varandra och kärlek uppstår. 2018 föds gruppen Hemliga Klubben.

Hemliga Klubben beskriver sig som en kreativ grupp där alla skriver och producerar musiken tillsammans och är delaktiga i alla olika processer. Strukturen och bandmedlemmarnas roller är lite flytande, där man t ex kan höra olika medlemmar sjunga på de olika låtarna.

Musiken beskriver de som energisk, upplyftande och ösig men det finns även lugnare låtar med personliga och känslosamma texter. Soundet och energin för vidare arvet från etablerade svenska akter som Familjen, Den Svenska Björnstammen och Veronica Maggio.

AMBIVALENSEN (SE)
Det är på släpig norrländska som känslorna sipprar ut över musiken, och i den musikaliska soppan märks att mycket slängts ner genom åren. Det är svensk pop, men också något annat. Och något annat.

Sandra Eberskoug och Joel Rönnbäck har gjort musik och spelat live ihop i fem år. Tillsammans har de redan hunnit turnera och jobba med hyllade akter som Den Svenska Björnstammen och Looptroop, gästat Miriam Bryant på Strandvägen och släppt massa musik.

“Det är väl texter om att leva och älska, vad vet vi. Och om att eventuellt behöva skaffa ett liv, men samtidigt mest vilja förstöra det man redan har. Typ.”

Det är välgjort och vemodigt, dansant och känslostyrt, supercoolt och jättetöntigt, litet och storslaget – allt på samma gång. Det är Ambivalensen!

21 februari 2020 släpptes EP:n Home Alone Med Dig!

VAD: DNBK pres. Hemliga Klubben + Ambivalensen (SE) LIVE
NÄR: Lördag 19 september, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 150 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Hemliga Klubben och AmbivalensenBabel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.