200911 : Klara & Jag (SE) LIVE

Sedan debuten har Klara & Jag sakta men säkert etablerat sig och skapat sig sin egen plats på den svenska pophimlen och nu kommer de till Malmö för allra första gången!

KLARA & JAG (SE)
De senaste två åren har Klara och Johanna som ligger bakom Klara & Jag oavbrutet varit i studion eller ute på vägarna. Arbetet har resulterat i ett antal singlar, en EP och över 40 spelningar runtom i landet. När duon sommaren 2019 tog en välförtjänt semester blev det ingen vila från musiken – resan blev istället grunden till ”Calpe”, första singeln från debutskivan ”Det slutar inte här”.

Från den inledande basgången till den allsångsvänliga refrängen är det tydligt för den som lyssnat på tidigare låtar med Klara & Jag att det är två artister som har utvecklats och med stormsteg är på väg mot nya höjder.

”Vi brinner för det vi har skapat de senaste två åren och har utvecklats mycket både som människor och artister. Vi skrivit mycket musik och har lagt vår själ i varje ord och i varje låt. Men Calpe är speciell, den är ett anthem för vår ungdomstid.” säger Klara och Johanna.

VAD: Klara & Jag (SE) LIVE
NÄR: Fredag 11 september, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 160 kr på babelmalmo.se/biljetter
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Klara & Jag


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.