200424 : Moonica Mac (SE) LIVE

Att möta Moonica Mac är lite som att möta våren; efterlängtat, värmande och kanske lite skört. Och just så är det, att ingen som möter Moonica Macs musik lämnas oberörd.

MOONICA MAC (SE)
Sedan debutsingeln 2017 har Moonica tröstat många brustna hjärtan och har med sina låtar erhållit hundratusentals streams på Spotify. Med textrader lika träffsäkra som poetiska och en röst som beskrivits som överjordisk visar Moonica oss det vackra i vemodet, styrkan i det sköra och det hoppfulla i mörkret.

Debutalbumet ”Stark & Sårbar” släpptes i november 2019 och har sedan dess hyllats stort av både fans och media och inte sällan har hennes uttryck liknats vid Monica Zetterlunds storhet och röst.

Nu är det alltså äntligen dags för Moonica Mac att bege sig ut på sin alldeles egna vårturné under våren 2020.

 “Stark & Sårbar är en debut som i sin all sin enkelhet skapar en stor känsla inombords.” – Gaffa

“En alldeles egen röst både poetiskt och rent sångmässigt” – Klingan, P2

VAD: Moonica Mac (SE) LIVE
NÄR: Fredag 24 april, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 150 kr, student 130 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 150 kr, student 130 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Moonica Mac


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.