200227 : Rapprabatten pres. Josef Slunge + Ebrain + Coliflower

Nu är den här, Malmös mest näringsrika hiphop klubb – Rapprabatten!

RAPPRABATTEN
Här syns både frön i form av Malmös nyetablerade hiphop-akter och några av dem mer rotade artisterna. Kom och ta del av Malmös mest blomstrande hiphopscen -Rapprabatten

JOSEF SLUNGE
Omfamnad av Göteborgs musikscen och utpekad som det nya stjärnskottet. Hyllningar till trots är nittonårige Josef Slunge en splittrad individ som bredvid sin livsglädje, talang och pondus också är full av oro och tvivel.

Alla dessa känslor har mynnat ut i musiken som blivit Josefs debut: När det lekfulla och svängiga krockar med vemodet skapas kontrasterna som gör Josef Slunge intressant, både som artist och människa. På de sex spåren blandas kaxig utstrålning med personliga berättelser och reflektioner ”Bucket Hat” släpptes i oktober 2019 och är producerad av Chad Bogus, Dj Llama samt Josef själv.

Ep’n gästas av Vic Vem som vågar förutspå att detta är första officiella släppet i en långvarig karriär. ”Bucket Hat” har tagits emot väl av både lyssnare och kritiker. Musiken har hittat sin väg till flera spellistor på Spotify samt rotation på SR P3.

EBRAIN
Ebrain har tidigare stått på scen med Seinabo Sey, spelat på Malmöfestivalen och vunnit regionsfinalen i Imagine. Hon är känd för sitt starka uttryck inom hiphop och soul och lämnar inte någon oberörd när hon går av scen.

Just nu är Ebrain aktuell med singeln “See The Stars” som spelas på Sveriges Radio på repeat. I låten See The Stars medverkar låtskrivaren och producenten Soleil Camara och det är även han som kommer vara kvällens gäst på Babel.

COLIFLOWER
Coliflower är ett independent hiphop-kollektiv baserat i Malmö, allt är egenproducerat och strävar efter att vara ett unikt och eget sound genom att blanda flera olika genrer och influenser. Var beredd på gungande beats och explosiva verser när det taggade gänget står på scen!

Aktuella med sitt debutalbum “Playwright”.

VAD: Rapprabatten pres. Josef Slunge + support LIVE
NÄR: Torsdag 27 februari, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 80 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Josef Slunge, Ebrain, Coliflower


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.