200226 : Hygge pres. Duhkha (MÖ) + Insaunas (MÖ)

Hygge – Det är lokalt, det är nära och det är framförallt riktigt goa konserter. Malmös goaste indieklubb!

DUHKHA (MÖ)
Duhkha har spelat ihop till och från under 15 år och i februari spelar de tillsammans för första gången på över 1 år. Musiken kretsar kring precis det som bandnamnet antyder, livets lidande i alla dess former.

Med starka sångmelodier och ljuva indiegitarrer som gör det omöjligt att inte komma in i bandets svävande och flytande musik, för bandet tankarna till 90-talet med Pavement och Elliot Smith som tydliga influenser.

INSAUNAS (MÖ)
Efter en intensiv skrivprocess, som ägde rum i en stuga i Höör, släpptes Insaunas debutalbum “We Brought Back Some Days” i början på 2019. Psykedelisk neofolk är blott ett sätt att beskriva musiken, som kastar lyssnaren mellan ambienta ouvertyrer och melodiska slingor.

Sedan skivsläppet har bandet spelat live vid flera tillfällen, men primärt fokuserat på skriva nytt material och utforska nya genrer, som kraut och postrock.

VAD: Hygge pres. Duhkha (MÖ) + Insaunas (MÖ)
NÄR: Onsdag 26 februari, 19:00, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 50 kr (inkl. förköpsavg.) på billetto.se.
I DÖRREN: 50 kr
ÅLDER: 13 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.