200218 : Neostalgia pres. 3TEETH (US) + BIOMEKKANIK (SE) LIVE

Gör er redo för industri-metal när 3TEETH gör sin första spelning i Malmö!

3TEETH (US)
I frontlinjen av industri-metal står Los Angeles-bandet 3TEETH! Med en dedikerad skara fans och idel hyllningar från kritiker tar de album för album över!

På nya albumet ‘Metawar’ producerar industri-legendaren Sean Beavan som tidigare producerat bland annat Nine Inch Nails och Marilyn Manson.

Förbered er på att bli pulveriserade av 3TEETH!

BIOMEKKANIK (SE)
Christer Hermodsson, sångare i Spark! med ett förflutet som medlem i S.P.O.C.K och Sista mannen på jorden samt som producent åt bl.a. Cat Rapes Dog och And One, kommer nu med sitt eget dream team, tillbaka till den egna bakgården, för en exklusiv spelning!
Biomekkanik är humörsvängig mörk elektro med fokus på rytmik. Kopplat med gitarrdriven hypnos, en sångröst utöver det vanliga och cinematiska ljudmattor, är det verkligen en best i en liga för sig själv!

Redan 2001 föddes idén till Biomekkanik och 2009 kom debutalbumet ”State of perfection”. Sedan dess har bandet släppt ett album till, ”Violently Beautiful”, toppat listor och turnerat på stora scener över hela Europa.

VAD: Neostalgia pres. 3TEETH (US) LIVE
NÄR: Tisdag 18 februari, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 180 kr, student 160 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 180 kr, student 160 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: 3TEETH


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.