191127 : HYGGE pres. Glasillusionen + Peach Baby

Älskar du också att gå på spelningar med dina bästa kompisar, ta en öl och ha det riktigt gött? Perfekt, då är klubben HYGGE allt du behöver i livet! Det är lokalt, det är nära och det är framförallt riktigt goa konserter. Ta med dina polare och lev lite!

GLASILLUSIONEN
Glasillusionen gör musik som kanske med något sånär rättvisa skulle kunna beskrivas som soulig slowcore. Eller bara långsam pop. Under hösten är ett fullängdsalbum på gång, men till dess kan man lyssna på detta smakprov.

PEACH BABY
Det var av ilska, frustration och beslutsamhet de tre rockdivorna plockade upp det klassiska rockidealet och gjorde de till sitt eget. Med sin bas i Malmö har Peach Baby de senaste åren visat framfötterna genom att släppa musikvideo, EP och spelat på scener runtom i landet.

Med hjärtat i rocken har de skapat en värld av mäktig stämsång, slamriga cymbaler och tydliga budskap. I våras kom deras andra EP ‘I Don’t Wanna Talk About Stuff’ där vi redan i singeln ‘Play’ förstår att dessa brudar är här för att stanna. Med sin kompromisslösa attityd lägger de korten på bordet och visar hur de tröttnat på uråldriga strukturer.

VAD: HYGGE pres. Glasillusionen + Peach Baby
NÄR: Onsdag 27 november, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
I DÖRREN: 70 kr
ÅLDER: 13 år

LYSSNA: Glasillusionen / Peach Baby


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.

null