191109 : Neostalgia pres. Rein (SE) LIVE - Support: The Guilt (SE)

REIN är tillbaka och ställer sig på Babels scen med sin tunga synthpunk!

REIN (SE)
2016 var året då Rein intog den svenska elektroniska musikscenen och gjorde den till hennes! Under året som gick har hon blivit hyllad av både press och publik för sin tunga synthpunk!

Med en ny version av Leila Ks klassiska låt ‘Electric’ och ett nytt album på gång är det dags för henne att återigen göra kaos på Babels scen!

”Hon har slagit ner som en blixt från klar himmel och blåst nytt liv i den svenska EBM-scenen.” – Johan Arenbo, zeromagazine

”Rein har mer attityd än någon annan svensk debutant i år.”– Fredrik Strage, DN

THE GUILT (SE)
The Guilt är en explosiv duo från Malmö. Med foten på gasen och laser i basen levereras gapig punkrock till enkla beats.

The Guilt från Malmö släppte sitt glittrande debutalbum i maj 2017 och smetade elektropunken på tapeten. Synth eller heavy, vem bryr sig???

Tobias (instrument) och Emma (sång) utmanar gränserna för traditionella genrer och levererar svettfest med elektronik och skrik. Det är elak gitarr, förlösande synthslingor och pumpande bastrumma.

Just nu jobbar Malmö-duon på nytt material, nya maskiner, nya moves, för att flytta rövar och hissa ögonbryn i början av 2020.

VAD: Neostalgia pres. REIN (SE) LIVE
NÄR: Lördag 9 november, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
SUPPORT: The Guilt (SE)
FÖRKÖP: 190 kr, student 170 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 190 kr, student 170 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: REIN, The Guilt


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.