191030 : HYGGE pres. Richard Schicke (Björns Vänner) + Utflykten

Älskar du också att gå på spelningar med dina bästa kompisar, ta en öl och ha det riktigt gött? Perfekt, då är klubben HYGGE allt du behöver i livet! Det är lokalt, det är nära och det är framförallt riktigt goa konserter. Ta med dina polare och lev lite!

RICHARD SCHICKE (BJÖRNS VÄNNER)
Richard Schicke från Björns Vänner besöker Hygge! Björns Vänner är inne i sin andra storhetsperiod. De första framgångarna skördades i mitten av 00-talet. Efter en tid borta från scenen kom bandet tillbaka, bättre än någonsin, med de fantastiska albumen ”Ni har stulit våra drömmar” (2014) och ”Smyger i skuggorna” från förra året. Richard Schicke, med sitt unika och träffsäkra textförfattande, bjuder på låtar som helt enkelt inte går att tröttna på.

UTFLYKTEN
En röst sprungen ur den skånska myllan, gulligt plink-plonk och riffvänliga rockdängor. Texter om den där festen du borde gått hem från för längesen eller om att kolla på cykeltävlingar på tv och känna sig zen.

En spelning med Utflykten kan vara som ett högstadiedisco: trevande, känslosamt, men sedan en urladdning som Gunde Svan hade varit avundsjuk på. Med en ny EP i bagaget återvänder de till Babel och HYGGE för att sprida den skånska popens lov.

VAD: HYGGE pres. Richard Schicke + Utflykten
NÄR: Onsdag 30 oktober, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 70 kr på billetto.se
I DÖRREN: 70 kr
ÅLDER: 13 år

LYSSNA: Richard Schicke (Björns Vänner) / Utflykten

null


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.