191025 : Din Näst Bästa Kompis pres. Nadja Evelina (SE) LIVE - Support: Allo Suns (MÖ)

Din Näst Bästa Kompis bjuder in Nadja Evelina till en finfin popkväll!

NADJA EVELINA (SE)
Nadja Evelina gjorde stor entré i den svenska musiksfären när hon 2016 släppte singeln ”Finast utan filter”. Samma år följde hon upp med Jonas Lundqvist-samarbetet ”Fastnat för dig”, som snurrade flitigt på P3 och fick fina omnämnanden i en rad olika bloggar. I våras släpptes äntligen debutalbumet ”Vi?” som hyllats av både kritiker och publik!

I Nadja Evelinas värld rör vi oss genom ögonblick som stannar kvar långt efter att man upplevt dem. Att vara hoppfull i någons hall och bakfull och vilse i trapphuset. Att stå på ensamma tunnelbaneperronger längs blåa, inte orka ta sig ur sängen i Bredäng eller tumla nedför Bondegatan i lyckorus.

”Albumet är skrivet under mina första år i Stockholm. För mig har det både handlat om att skriva mig ut ur en kärlekshistoria, ett slags fuck you, men också om att processa min flytt hit, att erövra det nya. Genom att skriva om olika platser och situationer så har staden börjat kännas som min, som hemma, och den processen går som en röd tråd genom låtarna.” – Nadja Evelina

ALLO SUNS (MÖ)
Allo Suns är ett Malmö-baserat shoegaze, indiepop-band som hämtar sin inspiration från 80-talets storslagna synthar och 2000-talets melankoliska gitarrmelodier.

Bandet formades under våren 2018 och har sedan dess hängt i replokalen, skrivit låtar och spelat in i studio tillsammans. I augusti släpptes deras debutsingel 2am och om mindre än en månad släpps deras andra singel ”Lost in Cubes”.

Nu debuterar de på scen och alla i bandet har stora drömmar om framtiden.

VAD: Din Näst Bästa Kompis pres. Nadja Evelina (SE) LIVE
NÄR: Fredag 25 oktober, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
SUPPORT: Allo Suns (SE)
FÖRKÖP: 170 kr, student 150 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 170 kr, student 150 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Nadja Evelina


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.