190731 : HYGGE pres. Söder om Söder + No Chips, Sherlock!

Älskar du också att gå på spelningar med dina bästa kompisar, ta en öl och ha det riktigt gött? Perfekt, då är klubben HYGGE allt du behöver i livet! Det är lokalt, det är nära och det är framförallt riktigt goa konserter. Ta med dina polare och lev lite!

SÖDER OM SÖDER
Söder om Söder är en ösig Malmö-kvartett som för tankarna mot Kal P Dals tidiga inspelningar och 90-talets punk med texter om att vara sig själv till varje pris. Som att knäppa upp skjortan på allmän plats.

Med en ny EP och en ännu nyare på gång vankas det ett gäng spelningar över sommaren, bland annat på Babel och HYGGE i sommar.

NO CHIPS, SHERLOCK!
No chips, Sherlock! är en trio från Malmö som spelar poppiga toner i punkig förklädnad. Det är självande texter, brännande ackord med mycket känsla. Inga fans kommer behöva bli besvikna – alla hits kommer spelas! Missa inte No chips, Sherlock! med Evelishious (sång/gitarr), Limpin Lennart (bas/kör) och Anton the Animal (trummor/kör).

VAD: HYGGE pres. Söder om Söder + No Chips, Sherlock!
NÄR: Onsdag 31 juli, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
I DÖRREN: 70kr
ÅLDER: 13 år
LYSSNA: Söder om Söder / No Chips, Sherlock!

null


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.