190518 : Freak Out – Trip 'n' Fall (SE) LIVE

It’s time to FREAK OUT! Den omåttligt populära 45+ klubben Freak Out är tillbaka på Babel – denna gång med Trip ‘n’ Fall på scen!


nullTRIP ’N’ FALL (SE)
Tolvmannabandet Trip’n’ Fall bildades 2013 och har sen dess spelat på otaliga fester, bröllop, festivaler och klubbar med endast en uppgift – att få taket att verkligen LYFTA på dansgolvet! 

Medlemmarna har rötter ifrån bland annat Småland, Stockholm och Göteborg, och kom till i samband med en spexuppsättning i Lund för 6 år sedan. Sen dess har Trip ’n’ Fall bytt
medlemmar fler gånger än Iron Maiden, men är lika glada för det – ”ju fler desto bättre” är deras motto. 

Deras repertoar innehåller en blandning av R&B, soul, funk och pop, och väver in såväl gamla klassiker från 60/70-talet som nya hits från Bruno Mars och Zara Larsson. I höstas spelade bandet tillsammans med Måns Zelmerlöw på ett välgörenhetsevenemang i samband med Helsingborgs marathon.
https://www.facebook.com/tripnfallband/

Aaahh freak out! Le freak, see’est Chic. Freak out!

VAD: Freak Out
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Lördag 18 maj, 20:00, på scen 20:30
LIVE: Trip ‘n’ Fall
DJ: Charles Sawyerr (Soul Train)
FÖRKÖP: 200 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 200 kr
ÅLDER: 45 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.

null