190503 : Klubb Näsblod pres. Linn Koch-Emmery (SE) - Support: Cub & Wolf (SE) + Mary Anne’s Polar Rig (SE)

Svenska indie-stjärnskottet Linn Koch-Emmery kommer äntligen till Babel med sin hyllade lo-fi indie!

nullLINN KOCH-EMMERY (SE)
Linn Koch-Emmery släppte debutsingeln ’Come Back’ 2016 och sedan debut-EP:n ’Boys’ året därpå. Sen dess har hon uppmärksammats lite här och var, samtidigt som hennes karriär i raketfart gått åt rätt riktning. Bara det senaste året har hon hunnit turnera i USA och Mexiko, supportat Johnossi i Europa och öppnat för Pussy Riot. 

I höstas släppte hon sprillans nya EP:n ’Waves’ som gav ny fart åt Linns segertåg genom musikredaktionerna. Den har hyllats både i Sverige och långt utanför landets gränser, inte minst hos PSL och en topplacering i tyska Amazons indie-lista.

CUB & WOLF (SE)
Malmö-bandet Cub & Wolf tror på det lyckade misstaget, den ofullständiga låten och det perfekta oljudet. 90-talet och dess lo-fi estetik lyser igenom låtarna och produktionerna på bandets två fullängdare där lugnare, folkigare låtar bråkar med de lite ösigare som tagna från tidiga Dinosaur Jr. Fuzz, gitarrsolon och loud-quiet-loud dynamik utlovas.

MARY ANNE’S POLAR RIG (SE)
Malmöbaserade Mary Anne’s Polar Rig startades 2016 och har sen dess haft en konstant förkärlek för både stök och skrän. Med en 7″ vid namn ’Surfaced’ (Kollektivet Records) och spelningar både i Sverige och Tyskland i bagaget är det åter dags för kvartetten att inta Malmö med sina fuzziga stänkare till indielåtar.

Konserten presenteras i samarbete med Skånsk LIVE och Region Skåne

VAD: Linn Koch-Emmery (SE) LIVE
NÄR: Fredag 3 maj, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: Utflykten
FÖRKÖP: 100 kr, student 80 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 100 kr, student 80 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Linn Koch-Emmery, Cub & Wolf, Mary Anne’s Polar Rig


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.