190411 : Thomas Stenström (SE) LIVE - Support: Djurparken (SE)

Thomas Stenström gör tre exklusiva stopp i Sverige – däribland Babel den 11 april!

nullTHOMAS STENSTRÖM (SE)
Thomas Stenström
blev först uppmärksammad 2010, då han mottog det prestigefyllda Ted Gärdestad-stipendiet. Mellan åren 2011-2013 skrevs skivkontrakt och både singel- och albumdebuter ägde rum – men 2014 small det till ordentligt då Thomas album ”Fulkultur” sålde guld – och mega-hiten ”Slå mig hårt i ansiktet” slog igenom hos svenska folket. Singeln gick rakt igenom indieklubbarna, karaokemaskiner, skolavslutningar och har idag streamats över 36 miljoner gånger.

I januari 2017, efter knappt ett knappt år i studion med vännerna David Axelsson, Johan Jonasson och Björn Yttling, släppte Thomas nya albumet ”Rör inte min kompis” som följdes av en omfattande turné. I fredags, den 8 februari, släppte Thomas nya singeln ”Adios Amigos” och nu står det alltså helt klart att Thomas besöker Sveriges tre största städer med mängder av sprillans nytt material i bagaget.

DJURPARKEN (SE)
Musikkollektivet Djurparken har sedan deras debut 2015 haft en otroligt hektisk karriär. De har rest världen runt för att spela in sin elektroniska mash-up av elektroniskt baserad pop och hiphop i hemmabyggda studios. De har spelat på festivaler och klubbar Sverige-runt och gjort sig ett namn som ett av landets mest nyskapande grupper. Det har även hunnits med att släppa ett debutalbum, samt ett gäng singlar. 

Nyligen släppte Djurparken den 5-spåriga EP:n ’Minidisk’, där samarbeten och features av bland annat O-Hund, Faal och Skoj kan höras. 

VAD: Thomas Stenström (SE) LIVE
NÄR: Torsdag 11 april, 19:30, på scen 20:15
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 315 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 315 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Thomas Stenström, Djurparken


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.