190112 : Freak Out - Pauline (SE) LIVE

It´s time to FREAK OUT! Den omåttligt populära 45+klubben Freak Out tillbaka på Babel!

Med Pauline på scen och Charles Sawyerr (Soul Train) bakom skivspelarna fyller vi åter Babel med den bästa musiken från 60-talet och framåt. Så snöra på er dansskorna och gör er redo att Freak Out!

PAULINE (SE)
Pauline debuterade 2003 med singeln “Runnin’ out of gaz” som blev en av det årets största hits

Debutalbumet “Candy rain” sålde över 20 000 exemplar och 18-åringen med rötter i Zimbabwe var på allas läppar. En unik begåvning med en mycket speciell röst och känsla för melodier hade uppenbarat sig på den svenska musikscenen. Paulines blandning av soul, pop och jazz gjorde henne till en mycket efterfrågad artist och ledde till en rad samarbeten med artister som Infinite Mass, Tingsek och Christian Falk. Hon nominerades till en Grammis och vann Rockbjörnen för årets nykomling.

2009 gjorde hon come back med hitsingeln “Give me a call” från albumet “Never Said I Was An Angel”. Året efter deltog hon I Melodifestivalen med låten “Sucker For Love.”

Glöm inte ta med legitimation för ingen under 45 år kommer in.

Aaahh freak out!
Le freak, see’est Chic
Freak out!

VAD: Freak Out
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Lördag 12 januari, 19:00, på scen 20:30
LIVE: Pauline med liveband (SE)
DJ: Charles Sawyerr (Soul Train)
FÖRKÖP: 200 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 200 kr
ÅLDER: 45 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.