181215 : Molly Sandén (SE) LIVE - Support: Victor Leksell (SE) - SLUTSÅLT

Den 15 december är den pånyttfödda Molly Sandén tillbaka i Malmö, på Babel, med sitt mest personliga album, “STÖRRE”, i bagaget!

MOLLY SANDÉN (SE)
Sedan Molly började släppa eget material på svenska har landet lämnats i en slags Molly-feber. Första singeln ”Rygg Mot Rygg” och senaste ”Ditt Sanna Jag” ft Leslie Tay har streamats över 2 miljoner gånger. Molly Sandén är på allas läppar just nu.

Med en mission att bryta upp bilden av en ung tjej utan brister ser vi nu en mer personlig och intim sida av Molly Sandén. Valet att visa sig mer sårbar har sin grund i sömnlösa nätter fyllda av skrivande, dikter på svenska.

”Jag ville bara försvinna. Mest var jag besviken på mig själv, att jag hade ryckts med i cirkusen. Jag förväntades vara en supermänniska men det gick inte längre. Jag var trasig och jag behövde få vara det.”

Vid en låtskrivarsession bestämde hon sig för att ta fram texterna från alla sömnlösa nätter och prova att tonsätta dem. Resultatet blev flera låtar på svenska som skiljer sig väsentligt från Mollys tidigare material.

Under december 2017 kunde vi se henna skramla in pengar som programledare till årets upplaga av musikhjälpen. Molly har under våren släppt sitt mest personliga album hittills, ”STÖRRE”.

VICTOR LEKSELL (SE)
Victor Leksell är Sveriges nya poplöfte! 21-åringen är född och uppvuxen i Göteborg där han från tidig ålder introducerades till musiken. Han började spela gitarr som 10-åring men vågade inte visa upp sin musikalitet förrän långt senare. Debutsingeln Vart du sover  har på under ett år nått  2,5 miljoner streams på Spotify. Intresset för debutanten växte snabbt och ni väntar vi med spänning på hans debut EP- som kommer i början av 2019.

VAD: Molly Sandén (SE) LIVE
NÄR: Lördag 15 december, 19:30, på scen 21:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
SUPPORT: Victor Leksell (SE)
FÖRKÖP: SLUTSÅLT
ÅLDER: 18 år
SPOTIFY: Molly Sandén


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.