181214 : Klubb Näsblod pres. Terra (SE) + Von K (SE) LIVE

Klubb Näsblod är tillbaka med en andra kväll då två av Sveriges bästa liveband, Terra och Von K, spelar!

TERRA (SE)
Efter hyllade debuten ‘Terrarism’ återvände Terra i våras med nya singeln ‘Levande’, som fick ett enormt mottagande och har roterat hela sommaren på P3. Den efter följande singeln ‘Aldrig bli mig själv’ uppmärksammades bland andra av svt:s PSL där videon också premiärvisades.

I höst släpper bandet en EP och under nästa år kommer uppföljaren till ‘Terrarism’. Men först står ett av landets bästa liveband på Babels scen!
https://www.facebook.com/terragbg/

VON K (SE)
Von K är Katja, Måns och Tobbe. De har spelat i andra band som Könsförrädare och Arre Arre, och ibland i samma band. I Von K spelar de snabbare än någon av dem någonsin har gjort. Ibland är det pepp och ibland är det proppen ur. Mest är det vardag.

I våras släpptes Von K:s debutalbum ‘Vi gör stan’. På femton minuter rör det sig mellan bostadspolitiska mardrömmar, sexuella överträdelser och industrietableringar. Det vore inte helt rätt att säga att Vi gör stan sammanfattar Sverige 2018, men det vore inte helt fel heller.
https://www.facebook.com/von.k.malmo/

VAD: Klubb Näsblod pres. Terra (SE) + Von K (SE) LIVE
NÄR: Fredag 14 december, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Terra, Von K


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.