181123 : Melody Fields (GBG) + Agusa (MÖ) LIVE

Melody Fields släppte tidigare i år sitt debutalbum på Malmöbolaget Kommun2. Nu intar de Babel tillsammans med södra Sveriges bästa psykband Agusa.

MELODY FIELDS (GBG)
Hur man än vrider och vänder på det spelar den fysiska platsen en central roll i olika situationer – i livet så som i konsten; på mikronivå som på makronivå. Ibland verkar det dock inte spela någon roll var på jorden den fysiska platsen infinner sig så länge väderstrecken är intakta.

Melody Fields, bördiga från det musikaliska växthuset Göteborg, skulle lika gärna kunna ha stillahavsljummen, kalifornisk sand mellan tårna som att stå med båda fötterna stadigt på en snorhal klipphäll på den svenska västkusten för att sekunden senare kasta sig ut i ett hav av toner.
Känslorna som genljuder från klockren stämsång, berusande gitarrslingor som doftar Byrds, och fuzzeffekt som värmer likt en lägereld, de är universella.
https://facebook.com/melodyfieldsband/

AGUSA (MÖ)
Många har svårt att relatera Agusa till någonting annat, andra tycker att det låter som Kebnekajse och Pink Floyd, vissa tycker att dem hör skogen och vackra landskap, andra tycker att det låter som en plats någonstans bortom verkligheten. Agusa själva beskriver deras musik som en resa, ett äventyr. Med långa, ofta 20 minuter långa låtar, tillåts lyssnaren få drömma bort och släppa lös alla sina känslor.

Tillbaka i Malmö, nu med fjärde albumet ”Agusa” på merchbordet och mer blomstrande än någonsin. Agusa har skapat sig ett namn inom den progressiva rock-scenen och fått stor respons från fans världen över.

Sedan starten 2013 har bandet spelat runtom Europa, över hela Sverige och Danmark. I April blir det spelningar i Italien, men innan dess får Malmö chansen att uppleva den nya repertoaren och ta del av den liveupplevelse som Agusa är.

Uppsättningen är: Tvärflöjt, orgel, trummor, gitarr, bas och percussion. Genre: instrumentell, psykedelisk progressiv folkrock
https://agusaband.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/agusaband

VAD: Melody Fields (GBG) + Agusa (MÖ) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Fredag 23 november, 19:30, på scen 20:30
FÖRKÖP: 80 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 80, student 70 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Melody Fields, Agusa


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.