181123 : Melody Fields (GBG) + Technicolor Poets (MÖ) LIVE

Melody Fields släppte tidigare i år sitt debutalbum på Malmöbolaget Kommun2. Nu intar de Babel tillsammans med södra Sveriges bästa psykband Technicolor Poets.

MELODY FIELDS (GBG)
Hur man än vrider och vänder på det spelar den fysiska platsen en central roll i olika situationer – i livet så som i konsten; på mikronivå som på makronivå. Ibland verkar det dock inte spela någon roll var på jorden den fysiska platsen infinner sig så länge väderstrecken är intakta.

Melody Fields, bördiga från det musikaliska växthuset Göteborg, skulle lika gärna kunna ha stillahavsljummen, kalifornisk sand mellan tårna som att stå med båda fötterna stadigt på en snorhal klipphäll på den svenska västkusten för att sekunden senare kasta sig ut i ett hav av toner.
Känslorna som genljuder från klockren stämsång, berusande gitarrslingor som doftar Byrds, och fuzzeffekt som värmer likt en lägereld, de är universella.
https://facebook.com/melodyfieldsband/

TECHNICOLOR POETS (MÖ)
Malmöbaserade bandet Technicolor Poets spred sina experimentella och psykedeliska toner och spelade titt som tätt under många år; ena dagen hittade man dom på en skogsfestival i Småland, andra dagen på en scen i Berlin, och tredje dagen på en festival på Sardiniens stränder. Med sina fängslande, dånande, stämningsfulla och reverbindränkta framträdanden, som utsmyckades med både ljus, en speciell närvaro och en stark energi härjade de runt och spred sin musik.

Technicolor Poets har legat i en lång, lång dvalande vila under senare år. Ikväll samlas dom igen och gör en stark, känsloladdad och sprakande spelning. Kanske blir den deras sista? En återuppståndelse är ett faktum, ett avsked är ovisst.

Deras album Hadrar Hotel, The Echoing Green & All That Is Solid är även de släppta på Malmöbolaget Kommun2.

VAD: Melody Fields (GBG) + Technicolor Poets (MÖ) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Fredag 23 november, 19:30, på scen 20:30
FÖRKÖP: 80 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 80, student 70 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Melody Fields, Technicolor Poets


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.