181116 : Amaunet (SE) + Royal Prospect (SE) LIVE

Amaunet och Royal Prospect bjuder in till en kväll med rock och grymma livegig på Babel!

AMAUNET (SE)
Indierockbandet Amaunet har efter ett år som band hunnit släppa 7 singlar och turnerat runt om i europa i bland annat Tyskland, Sverige, Danmark och Lettland. Efter släppet av den senaste singeln ‘Pilot’ som släpptes digitalt samt med en musikvideo blev bandet signade av det amerikanska skivbolaget Exquisite noise records and publishing.

Amaunet kommer att släppa sitt första album tillsammans med Exquisite noise records till hösten och kommer att spela plattan live under kvällen på Babel.
http://facebook.com/amaunetofficial
http://amaunetband.com

ROYAL PROSPECT (SE)
Med rötter i allt från jazz till klassisk rock, bildar Royal Prospect ett varierat sound som tar tillvara på den moderna hitmusikens melodier i en blandning av de fyra medlemmarnas olika influenser.

EPn ‘Watching your world’ mastrades av grammy-vinnande producenten Bill Hare och efter det har det rullat på med ett antal singlar som hyllats runt om i norden och spelat på festivaler och klubbar runt om i världen!

Royal Prospect skriver ständigt ny musik med målsättningen att utveckla sitt sound och engagera sin publik genom energifyllda livespelningar!
https://www.facebook.com/RoyalProspect/

VAD: Amaunet (SE) + Royal Prospects (SE) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Fredag 16 november, 19:30, på scen 20:30
FÖRKÖP: 100 kr på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 100 kr, student 80 kr.
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Amaunet, Royal Prospect


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.