181026 : Jonas Lundqvist (SE) LIVE - Support: Marcus Norberg & The Disappointments (SE)

Den fantastiska Jonas Lundqvist, som skaffat sig ett rykte som det mest kompromisslösa man kan se på en svensk scen, kommer till Babel för ett grymt gig.

JONAS LUNDQVIST (SE)
I ett par decennier har Jonas Lundqvist, som bland annat grundare av Bad Cash Quartet som trettonåring, gett oss bra musik. Nu är han aktuell med sitt fjärde album som soloartist – Affärer. Ett album där Jonas delar med sig av 10 stycken affärer och 10 stycken noveller om relationer. Albumet är producerat av Måns Lundberg och Petter Granberg.

I samband med albumreleasen gjorde Jonas tre utsålda spelningar i Stockholm, Göteborg
och Lund. I höst ger sig Jonas ut på en längre turné för att fortsätta sprida kärlek och Rock’n’roll.

Den 26 oktober är Sveriges förmodligen enda riktiga rock-stjärna, Jonas Lundqvist, som skaffat sig ett rykte som det mest kompromisslösa man kan se på en svensk scen äntligen tillbaka på Babel!

MARCUS NORBERG AND THE DISAPPOINTMENTS (SE)
2017 släppte Adrian Recordings och Rundgång Rekords tillsammans ett soloalbum med en av de mest utmärkande figurerna i den myllrande Malmöitiska musikscenen – Marcus Norberg. Vi känner igen Marcus från band som YAST, Nightmen och Toi Let. Med soloprojektet har låtarna som inte fått plats i de andra projekten fått flyga fritt! Det är avskalad, mäktig pop som drar åt country-hållet och helt magiskt!

I kompbandet the Disappointments hittar vi Markus Johansson (YAST, Toi Let, DÖDEN), Niklas Wennerstrand (YAST, Toi Let), Erik Mellerstedt (Nightmen), Matilda Berggren (Mixtapes & Cellmates).

VAD: Jonas Lundqvist (SE) LIVE
NÄR: Fredag 26 oktober, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
SUPPORT: Marcus Norberg & The Disappointments (SE)
FÖRKÖP: 200 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 200 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Jonas Lundqvist


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.