181013 : Din Näst Bästa Kompis pres. Albert af Ekenstam (SE) LIVE - Support: Kübler Ross (solo)

Den 13 oktober kommer Albert af Ekenstam till indieklubben Din Näst Bästa Kompis för att bjuda på det finaste av ödesmättad popsnickeri!

ALBERT AF EKENSTAM (SE)
Göteborgsbördige Albert Af Ekenstam släpper sin nya EP ‘Hundred Miles’ den 24 Augusti. EP´n innehåller 4 spår, däribland singeln ‘Our Stories’ som släpptes tidigare i somras.

”EP´n är skriven och inspelad i en mellanperiod i livet; jag gick in i processen utan en bestämd idé rent musikaliskt utan lät inspelningsprocessen ta låtarna dit de ville. Jag spelade in dem hos min kompis Daniel Ögren i Dalarna under några dagar i våras. Även mina vänner Ulrik Oding, Sumie Nagano, Ane Brun och Filip Leyman har på olika sätt bidragit till inspelningen” säger Albert Af Ekenstam.

Debuten ‘Ashes’ släpptes 2016 på Kning Disk och följdes upp av bra respons och turnerande över delar av Europa med fokus på Tyskland och England. Sedan vintern 2017 har Albert slagit av takten på turnerandet och fokuserat på låtskrivandet för EPn och ett nytt album under 2019.’Hundred Miles’ EPn visar delvis upp en ny sida hos Albert, en lugnare sådan, med mer fokus på låtsnickeriet.

KÜBLER ROSS (SE) – Solo
Åh, det här med att göra slut. Vissa odlar skägg, flyr ut till skogarna och lär sig sjunga i falsett för att bli kloka på sin hjärtesorg. Andra stänger in sig i sina nitton kvadratmeter stora lägenheter vid Nobeltorget och skriver låtar om hur kärlek är en äcklig sak. De startar punkband men det blir, inte helt oväntat, småländsk emo av det hela. De döper bandet efter en schweiz-amerikansk forskare som lanserade modellen om sorgens fem faser. Såklart. Som om det fanns några alternativ.
https://www.facebook.com/kyblerross/

VAD: Din Näst Bästa Kompis pres. Albert af Ekenstam (SE) LIVE
NÄR: Lördag 13 oktober, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
SUPPORT: Kübler Ross (solo)
FÖRKÖP: 80 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 80 kr, student 70 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Albert af Ekenstam


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.