180430 : Mares (SE) LIVE + Marcus Lindgren (SE)

Mares är Uppsalabandet som med energifylld och lätt euforisk indiepop tagit den svenska musikscenen med storm.

MARES (SE)
Mares är Uppsalabandet som med energifylld och lätt euforisk indiepop tagit den svenska musikscenen med storm. Debutsingeln “Allt du gör och att du finns” sålde platina och spred sig som en löpeld runt om i landet med sina närmare 10 miljoner streams.

Uppföljarsingeln “Cyklar ni så springer jag” valdes av Spotify ut till “Årets bästa svenska indie 2016” och kritiker menar att Mares gör ”soundtracket till en ny generation som ska erövra nätterna” och att de har ”de rätta ingredienserna för att skapa fantastisk musik”.

Sångaren Fredrik Danfors hyllas för sin känsloväckande och nerviga röst som tillsammans med bandmedlemmarna Mike, Olle, Fredrik och Albin ska göra kompromisslös och äkta musik som får hela svenska folket att dansa.
https://www.facebook.com/maresband/

MARCUS LINDGREN (SE)
Den 25- årige stockholmaren har ett förflutet i den svenska rap-scenen där han bl.a varit med i duon- Rapokalyps.

Våren 2016 släpptes debutsingeln “Tänd eld på det” och den följdes upp av av tre sammankopplade singlar 2017, “Vi låter det gå” var den första och var även ett samarbete med producenten Iberico. I låten kan man höra röster från delar av Tensta Gospel-kören. “Vi låter det gå” följdes av singlarna “Håller ihop” och “Glömska” som släpptes under sensommaren 2017. Marcus låtar har alla väckt uppmärksamhet, spelats på radio och hamnat i spellistor såsom “Svensk Pop”,”New Music Friday”, “Bara bra låtar” för att nämna några.

Under det senaste året har hans sound förändrats och Marcus har fått in mer influenser ifrån soulen och i januari släpptes singeln “Någon Annan” och är en av många spännande singlar som kommer släppas under 2018.
Facebook 
Instagram
Youtube 

VAD: Mares (SE) LIVE + Marcus Lindgren
NÄR: Måndag 30 april (Valborg), 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 170 kr, student 150 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 170 kr, student 150 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Mares,


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.