171107 : Francobollo (SE/UK) LIVE - Support: Guds Pengar (SE)

Ett av de mest energiska livebanden vi vet, Francobollo, är äntligen tillbaka på Babel! Gör er redo för en grym kväll!

FRANCOBOLLO (SE/UK)
Distat, energiskt, upphetsande och busaktigt är Francobollo allt du någonsin velat ha i julklapp, men aldrig vågat önska dig.

Bandmedlemmarna från Sverige och Storbrittanien träffades i Lund och har agerat studiomusiker för band som Slow Club, LA Salami och Mystery Jets. De känner sig lika hemma på små klubbscener som stora festivalscener och vinner ALLTID över publiken utan problem.

Den 14 juli släpps det efterlängtade debutalbumet ‘Long Live Life’. Ett album där de jobbat för att få in sin fantastiska scenkänsla på inspelningen, vilket ledde till en oortodox inspelning till största del inför livepublik.

De har redan skrivits upp av NME, DIY Magazine, CLASH Magazine, The Line Of Best Fit m.fl. och med albumet ute så kommer de att garanterat att utvecklas till något stort över den närmsta tiden!
https://facebook.com/francobollouk
http://francobolloband.com

GUDS PENGAR (SE)
Ett popkapell av ljus, mörker, otålighet och lugn. En skev spegel av livets inre och yttre. Konkreta bilder av vaga känslor, diffusa bilder av påtagliga tankar. Alltet och inget, tusen tankar, och inga.

Allt sedan poptrion guds pengar bildades i Malmös snålblåst har viljan att göra smärtsamt tung popmusik varit starkare än vinden. Man har försökt få ur sig något som med andra medel gör sig obegripligt, Man har letat sätt att föra samman Iggys energi med Nicos nerv. Resultatet har kallats nyprogg, har kallats hederlig indiepop, men kanske främst mellanstadierock.
https://soundcloud.com/gudspengar
https://gudspengar.bandcamp.com/releases

VAD: Francobollo (SE/UK) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Tisdag 7 november, 19:30, på scen 20:30
SUPPORT: Guds Pengar (SE)
FÖRKÖP: 80 kr (inkl. förköpsavg.) på emues.com
I DÖRREN: 80 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Francobollo