170602 : Marble Heads (SE) LIVE - Support: Livet! (SE), I'm not Jane (SE)

Marble Heads kommer till Babel med sin förkärlek till de psykedeliska melodierna från Madchestereran! Det blir en helkväll i indierockens tecken.

MARBLE HEADS (SE)
Med en förkärlek till de psykedeliska melodierna från Madchester-eran tillsammans med drivet från englands punkscen och klarheten inspirerad från The Cure spelar Marble Heads en melodiös och tidlös typ av gitarr driven musik.

Marble Heads släppte sin andra E.P. under sommaren 2016, E.P:n “The Marble Heads E.P.” fick stort utrymme bland diverse musiktidningar/bloggar trots noll marknadsföring och E.P:n ledde även till att Marble Heads kunde skriva kontrakt med både bokningsbolag och skivbolag. En singel planeras släppas under våren-17, en singel vars potential är så pass stor att även Marble Heads är lite oroliga.

Live ger Marble Heads dig en känsla av den rena glädje musik skapar. Det bjuds på melodier ABBA varit avundsjuka på, gitarrslingor Håkan Hellström kunnat döda för och allsång som ger gåshud. Nyligen signade och med en framtida singel runt hörnet som kommer att förändra världen är Marble Heads redo att presentera sig som ett av Sveriges mest spännande band!
https://www.facebook.com/marbleheads/

LIVET! (SE)
En civilekonom, en stadsvetare, en före detta författare och blivande psykolog och två snickare. Tillsammans bildar de Cirkus Livet. Deras musiksmak är lika spretig som deras yrkesval, men när alla spretar åt olika håll bildas en stark kärna av underbar svensk melankolisk punk-pop med starka texter på Svenska.

Livet! bildades hösten 2012 av fyra Växsjöbor i Malmöexil. Fyra blev fem och nu har bandet släppt flertal singlar och videos, och i april släpptes deras senaste singel Sena blommor.
https://www.facebook.com/pg/bandlivet/

I’M NOT JANE (SE)
I’m not Jane är indiebandet från Malmö med Kiia Valavaraa i spetsen. De har funnits i ungefär två år och har under den tiden utvecklat ett eget sound – fyllt med delaygitarrer, svävande synthlandskap och vemodiga texter om hur livet är.

Bandet har nyligen släppt sin EP ”Bastards” där titelspåret spelats i P3s Musikguiden. Nu laddar man upp för en kväll på Babel och ser fram emot en sommar med spelningar för att få ut sin musik ut i landet.
https://www.facebook.com/pg/imnotjaneswe/

VAD: Marble Heads (SE) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Fredag 2 juni, 19:00, på scen 20:00
SUPPORT: Livet!, I’m not Jane
FÖRKÖP: 100 kr (inkl. förköpsavg.) på emues.com
I DÖRREN: 100 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Marble Heads, I’m not Jane