170408 : Partiet (SE) LIVE - Support: Hugo Den Fete & Milega Band (SE)

Partiet blandar reggae, politik och en grym liveshow när de kommer till Babel!

Fredrik Boltes - PartietPARTIET (SE)
Efter sex års nästintill konstant turnerande med hundratals spelningar och tusentals fans i bagaget är Partiet nu ett stort namn på den svenska reggaescenen. Få kan mäta sig med Partiet när det kommer till att blanda musik, politik och liveshow på ett nyskapande sätt.

I partikostymerna levererar Partiet svettiga röjiga konserter. Förr i vardagsrum och på gatuhörn. Nu på några av de fetaste scenerna i landet. Politiken känns röd- grön-rosa, musiken låter röd-gul-grön, liveshowen för tankarna till The Hives blandat med Timbuktu och Damn!
https://www.facebook.com/Partietreggae
http://partietreggae.se/

HUGO DEN FETE & MILEGA BAND
Milega Band startades 2013 när Hugo Den Fete släppt sitt debut album “i-landstrubbel”, då var dom 4 stycken och turnerade på gatan. Idag är dom 9 stycken och bjuder som alltid på ett mjukt och glatt sound med musiker från b.l.a Partiet och Lide Najs.

Med tunga basgångar, stämsång och ett avskalat rub-a-dub sound för Milega Band er med på en feel-good resa!
https://www.facebook.com/MilegaBand/

MILLION VIBES
Denna kväll representeras Million Vibes av Will Jam och Martin Nordbeck (Skyscrapa). Will Jam gillar reggae och att göra mixar av andras musik. Martin gillar att göra egna produktioner och har skapat musik i en hybrid mellan dub, electro och annat ljud som hamnat i mixern.

Ur kvällens högtalare kommer det spelas allt från Peps Persson, Bob Marley och Burning Spear till Chronixx, Tanya Stephens och Kapten Röd.
https://soundcloud.com/millionvibes

VAD: Partiet (SE) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Lördag 8 april, 19:30, på scen 20:30
SUPPORT: Hugo Den Fete & Milega Band (SE)
DJs: Will Jam & Martin Nordbeck (Million Vibes)
FÖRKÖP: 120 kr (inkl. förköpsavg.), student 100 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11), Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 120 kr, student 100 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Partiet