170225 : Zacke (SE) LIVE - Support: Gonza-Ra (SE) + KLUBB

En av Svensk hiphops bästa textförfattare, nyligen grammisnominerade Zacke kommer till Babel!

ZackeZACKE (SE)
När Luleårapparen Zacke gav sitt namn till känna på den svenska hiphop-scenen gjorde han det med välvässad penna, akrobatisk tunga och personligt uttryck. Sakta men säkert etablerade han sig även som en av landets bästa textförfattare. Zacke är en av få som lyckats skildra storstad kontra landsort på ett sätt som inte skriver någon på näsan, utan på ett sätt som berättar människors historier.

Med två album i bagaget har Zacke sparkat in dörrar och gett fingret till storstadsnormer, men även öppnat upp dörrar för andra med liknande bakgrund.

På det tredje albumet, Fattigkussen, berättar Zacke sina absolut viktigaste historier hittills. Albumets namn, ”Fattigkussen”, syftar på talesättet ”Fattiga kusinen från landet”. Den röda tråden genom hela albumet är konceptuellt byggd kring denna karaktär – som är baserad på och inspirerad av en mängd verkliga personer från Norrbotten. Både utflyttade och kvarvarande.

Nu är han Grammis-nominerad x2 och kommer äntligen till Babel!
https://www.facebook.com/zackemusik
http://www.zackemusik.se/

Gonza-RaGONZA-RA (SE)
Trots det allt som oftast långsamma soundet på de verk som släpps ut av Gonza-Ra så är det totala motsatsen när det gäller att släppa sidoprojekt, videos, klädkollektioner & gästverser. Efter att stängt ner sommaren med videon till singeln ”SLOMO” är Gonza-Ra tillbaka med det efterlängtade albumet ”CHIEF JOSEF”!

Den superproduktiva 22 åringen får nu åka på sin första Turné. Värmer upp scenen åt Luleålegenden Zacke men bockar även av ett gäng egna datum. Turnén startar uppe i Riksgränsen men redan den 25e februari ser du honom på Babel här i Malmö.

VAD: Zacke (SE) LIVE + KLUBB
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Lördag 25 februari, 20:00, på scen 21:00
SUPPORT: Gonza-Ra (SE)
FÖRKÖP: 140 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter.
I DÖRREN: 150 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Zacke, Gonza-Ra