160416 : HYMN pres. Ebbot Lundberg & The Indigo Children (SE) LIVE - Support: Slowgold (SE)

Ebbot Lundberg kommer till Babel med sitt nya soloalbum i bagaget och The Indigo Children bakom sig.

Ebbot LundbergEBBOT LUNDBERG & THE INDIGO CHILDREN (SE)
I februari släpper Ebbot Lundberg sin solodebut “For The Ages To Come” och i april kommer han till Babel

Efter att ha agerat frontfigur och kreativ ledkraft i Union Carbide Productions och The Soundtrack of Our Lives – två av den svenska musikhistoriens mest inflytelserika rockakter – är det äntligen dags för Ebbot Lundbergs ordentliga solodebut, efter den surrealistiska fullängdaren “There´s Only One Of Us Here” , några EP`s i bagaget samt ett relativt folkkärt medverkande i “Så mycket bättre”.

Med anledning av albumsläppet i februari kommer Ebbot till Babel tillsammans med The Indigo Children som består av medlemmarna i The Side Effects, Daniel Gilbert (Broder Daniel) och Rebecca Rolfart (från The Hanged Man).

SlowgoldSLOWGOLD (SE)
Slowgold från Göteborg släppte i november hennes tredje album ”Glömska”. Albumet är framröstad som en av de 60 bästa plattorna 2015: ”Ett av årets starkaste album”. Amanda var nominerad till 2016 års bästa singer/songwriter OCH 2016 års bästa kompositör på Manifestgalan i februari – hon vann kompositörspriset! Förutom att Slowgold var med på Way Out West förra året så blev hon även vinnare av Totta-stipendiet.

Amanda Werne sjunger med en känsla som få kan mäta sig med och hennes lugnande röst i samklang med musiken får lyssnaren att vaggas in i trygghetens famn. Slowgolds drömska prärierock får publiken att förflyttas till en annan värld.

VAD: HYMN pres. Ebbot Lundberg & The Indigo Children (SE) LIVE
NÄR: Lördag 16 april, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
SUPPORT: Slowgold (SE)
FÖRKÖP: 200 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18)  i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 200 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Ebbot Lundberg, Slowgold