160409 (1) : Far & Son (SE) LIVE - Support: Armann (MÖ)

De ständigt aktuella och alltid lika provocerande rapparna Far & Son gästar nu återigen Malmö och Babel.

Far & SonFAR & SON (SE)
Hur många har stått på en lerig festival-spelning och fyllt i i:na i deras ”Pani-i-i-i-i-i-i-k”? Hur många satte bronskant på tillvaron nästan varje dag efter ”Bronsfeber” och vem glömmer introt i samtidsklassikern ”Hyr Stället”?

Far & Son gör lite som dom vill, och säga vad man vill om det, men en sak man aldrig kommer att kunna ta ifrån dom är att dom vet hur man gör hits.

Med den egna TV-serien “Samhällsjudo” och hits som “Dubbel Margarita”, “Nattlivspussel” och ”Tills någon dör” i bagaget kan vi utlova både dans och kaos när de beter sig som de hyrt hela jävla stället!

ArmannARMANN (MÖ)
Malmöbaserade Armann är rappare och producent i rap-kollektivet Rappare I Samverkan samt duon Dom Viktiga Skorna. Hans estetiska uttryck beskrivs av honom själv som ett resultat av många års dåliga politiska beslut.

Det är många som försökt ta reda på i detalj vad han menar med det, men han har alltid mobilen på “Stör Ej”-läge, så det går i stort sätt inte att nå honom.

VAD: Far & Son (SE) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Lördag 9 april, 19:30, på scen 20:30
SUPPORT: Armann (MÖ)
FÖRKÖP: 220 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11), Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 220 kr
ÅLDER: 18 år
SPOTIFY: Far & Son