150109 (1) : WWDIS pres. Vulkano (SE) LIVE - Support: Dolores Haze (SE), Kust (SE)

Tillsammans med What We Do Is Secret bjuder vi in fantastiska Vulkano för ett gig!

VulkanoVULKANO (SE)
Vulkano är en kompromisslös extrovert vildmarksriot med rötter i det övernaturliga. Förföriska melodier och hypnotiska rytmer blandas med pumpande basslingor och Cissis uttrycksfulla stämma. Egensinniga texter som berör ämnen som magi, natur, ensamhet, vänskap, död, andlighet och fantasi skapar en unik mystik och atmosfär. Musikstilen kallar de “spiritual punk’n’art. Alexandra Dahlströms regidebut om punkbandet Vulkano hade världspremiär i augusti och vi såg dem spela på Malmöpremiären när filmen visades på Doc Lounge på Babel.

Dolores HazeDOLORES HAZE (SE)
Denna rövkickande noiserockorkester från Stockholm kommer vara det tuffaste du upptäcker på den här sidan årsskiftet. Och nästa. Medlemmarna Groovy Nickz, Groovy Fuck, Lucky Lollo och Foxy Sagz planerar att köra över allt och alla – och ta över världen av bara farten. Musikaliskt är Dolorez Haze som ett flippat hopkok av Sonic Youth, Nirvana och ett ungt Libertines. Typ. Stök och bråk, kris och kaos, men ett välriktat ursinne med fingertoppskänsla. Så håll i hatten och förbered dig på hela havet stormar, här blir det åka av!

KUSTKUST (SE)
Kust skapar starka melodier dränkta i suggestiva mörka ljudlandskap. Med texter om ångest och desperation slår dom av varje ton som om den varit den sista. “Rykande färsk mullrande pop inspelad i Studio Möllan. Bandet har inte ens spelat ihop i ett halvt år men visar ändå än en gång på att Malmö är en musikstad att räkna med.”Rockfoto.nu
https://soundcloud.com/kustmalmo
https://www.facebook.com/kustmalmo

VAD: WWDIS pres. Vulkano (SE) LIVE
NÄR: Fredag 9 Januari 2015, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
SUPPORT: Dolores Haze (SE), Kust (SE)
FÖRKÖP: 120 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11), Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 120 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Vulkano